Vouwwagenstalling

Stal uw vouwwagen
bij ons familiebedrijf
in het midden van het land

Vouwwagenstalling

Stal uw vouwwagen bij ons familiebedrijf in het midden van het land

Wilt u uw vouwwagen stallen op een veilige, ruim opgezette en vriendelijk geprijsde locatie die bovendien makkelijk bereikbaar is dankzij de centrale ligging in Nederland vlakbij Utrecht? Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas uit Benschop heeft precies wat u zoekt!

Zowel de buitenstalling als de binnen stalling heeft een verharde ondergrond. Beide stallingen zijn afgesloten met een hekwerk en 24/7 camerabewaking. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse extra services zoals het op spanning brengen van uw vouwwagenbanden, een grondige schoonmaakbeurt van uw vouwwagen of een onderhoudsbeurt bij een professionele BOVAG-garage.

Wilt u uw vouwwagen stallen op een veilige, ruim opgezette en vriendelijk geprijsde locatie die bovendien makkelijk bereikbaar is dankzij een centrale ligging in Nederland vlakbij Utrecht? Caravanstalling en Opslagruimteverhuur de Haas uit Benschop heeft precies wat u zoekt!

Zowel de buitenstalling als de binnen stalling hebben een verharde ondergrond en zijn afgesloten met een hekwerk en 24/7 camerabewaking. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse services zoals het op spanning brengen van uw vouwwagenbanden, een grondige schoonmaakbeurt van uw vouwwagen of een onderhoudsbeurt bij een professionele BOVAG-garage.

Tarieven

Vouwwagenstalling:

  • Buitenstalling: € 17,-
  • Binnenstalling: € 35,-

 Alle genoemde prijzen zijn per strekkende meter per jaar en inclusief btw. 

Tarieven Caravanstalling en Opslagruimteverhuur de Haas

BuitenstallingBinnenstalling
Vouwwagenstalling€ 17,-€ 35,-
Caravanstalling€ 17,-€ 35,-
Camperstalling€ 20,-€ 40,-


Alle genoemde prijzen zijn per vierkante meter per jaar en inclusief btw. 

Voordelen vouwwagenstalling

  • Vertrouwd adres
  • Ruime stallingsgelegenheden
  • 24/7 camerabewaking op afgesloten terrein
  • Onbeperkt halen en brengen
  • Gratis disselhoes (bij buitenstalling)
  • Extra services
Wij onderscheiden ons door de combinatie van persoonlijk contact en veel extra’s die het nog aantrekkelijker maken om uw caravan, camper of vouwwagen bij ons te stallen!