Over ons

Persoonlijk & vertrouwd.
Kies voor Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas

Over ons

Persoonlijk & vertrouwd. Kies voor Caravanstalling en Opslagruimteverhuur de Haas

Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Dit in het midden van het land gelegen familiebedrijf is een uitstekende plek om uw caravan, vouwwagen of camper te stallen. Ontdek zelf alle goede redenen om te kiezen voor Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas en maak kennis met onze klantvriendelijke en laagdrempelige aanpak!

null

Familiebedrijf met persoonlijk contact

Eigenaars Wim en Nannet de Haas zijn al weer de 3e generatie van de familie die met veel inzet en enthousiasme Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas leiden. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.
null

Perfecte locatie in het midden van het land

Onze stalling bevindt zich in Benschop, onder de rook van Utrecht. Dankzij deze centrale ligging in het midden van het land is onze stalling makkelijk bereikbaar. Ons royale terrein biedt volop plaats (overdekt en buiten) om uw caravan, camper of vouwwagen goed en veilig te stallen.
null

Beveiligde stalling met camerabewaking

Het (door middel van een hekwerk afgesloten) stallingsterrein in Benschop is voorzien van 24/7 camerabewaking. Zo weet u zeker dat uw kostbare bezit goed beveiligd staat gestald.
null

Makkelijk halen en terug brengen op ruim opgezet haal- en breng plein

Uw caravan of uw vouwwagen wordt altijd door ons klaar- en teruggezet op het ruim opgezette haal- en brengplein. Dat scheelt u de nodige tijd en is wel zo makkelijk. Bovendien mag u bij ons zonder extra kosten onbeperkt uw mobiele vakantiewoning halen & brengen. Campers mag u onder ons toezicht zelf ophalen en wegbrengen.
null

Samenwerking met een BOVAG gecertificeerde werkplaats voor onderhoud en reparaties

null

Aantrekkelijke extra services

Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas biedt een aantal aantrekkelijke services die een nuttige meerwaarde zijn als u er voor kiest om uw camper, caravan of vouwwagen bij ons te stallen.

  1. Op verzoek worden de banden gratis op de juiste spanning gebracht. Geef dit van te voren even aan zodra u een afspraak maakt om uw caravan, camper of vouwwagen op te halen.
  2. Gratis disselhoes ter bescherming van de dissel en elektra. Indien uw caravan of vouwwagen op het buitenterrein wordt gestald, krijgt u van ons een gratis disselhoes.
  3. Volledige (handmatige!) wasbeurt mogelijk. Wilt u op pad met een frisse en schone caravan of camper? Maak dan gebruik van onze schoonmaak service. Voor een aantrekkelijke prijs reinigen wij uw caravan of camper grondig zodat u met een glanzend campeermiddel op reis kan!

Wij onderscheiden ons door de combinatie van persoonlijk contact en veel extra’s die het nog aantrekkelijker maken om uw caravan, camper of vouwwagen bij ons te stallen!